Iași: Iubita fiului interlopului Sile Cămătaru a provocat un accident rutier. Ce alcoolemie avea tânăra

29 iulie 2020 12:34   Național
Ultima actualizare:

Iubita unuia dintre fii lui Sile Cămătaru a fost la un pas să provoace o tragedie. La sfârșitul unei nunți la care a participat în Iași, tânăra s-a urcat băută la volan. Nu a apucat să șofeze prea mult, că a intrat cu bolidul în curtea unui localnic.

Împreună cu iubitul ei, unul dintre fii interlopului Sile Cămătaru, tânăra, în vârstă de 27 de ani, a fost la o nuntă într-un local celebru din Iași, scrie bzi.ro. Se pare că ceii doi s-au certat la petrecere, iar ea a plecat cu mașina, un BMW de culoare albă, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferița, o tânără din Galați, nu a mers prea mult cu mașina, în valoare de zeci de mii de euro, și a pierdut controlul volanului, provocând un accident pe șoseaua Nicolina din Iași. Din cauza vitezei foarte mari, în curbă a sărit peste un șanț și a ajung în curtea unui localnic. 

Tânăra avea o alcoolemie de 0,72 alcool pur în aerul expirat 

Ajunși la fața locului, polițiștii au demarat cercetările. Șoferița a fost testată alcoolscopic, fiind găsită cu o alcoolemie de 0,72 alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Mai multe