Inconștiență fatală! Un tânăr din Satu Mare a murit tras cu mașina pe zăpadă

20 ianuarie 2022 14:34   Național

Distracția l-a costat viața pe un tânăr de 35 de ani! Zăpada și adrenalina l-au îndemnat să se urce împreună cu două fete pe un colac gonflabil tras de o mașină. Ce s-a întâmplat în timp ce alunecau pe zăpadă i-a adus moartea tânărului și le-a rănit foarte grav pe cele două fete. 

Totul s-a întâmplat miercuri noapte, pe drumul forestier Brada, situat în extravilanul localității Negrești Oaș, în zona Luna Șes, județul Satu Mare. Erau patru tineri, o mașină și un colac tuby.

Tânărul de 26 de ani, pe nume Adrian, din Negrești Oaș, s-a urcat la volanul autoturismului Mercedes (înmatriculat în Franța), iar ceilalți trei Sergiu (35 de ani), Daniela și Patricia, ambele de 21 de ani, s-au suit pe colacul respectiv, fiind tractați de mașină. 

Colacul cu cei trei tineri s-a izbit de copaci 

Însă, din cauza drumului, care nu era nivelat, colacul a intrat în balans, iar cei trei tineri au fost aruncați în șanțul din partea dreaptă a drumului, izbindu-se de copaci. Impactul a fost cumplit pentru cei trei. 

„La fața locului au sosit 9 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două ambulanțe SMURD (una de terapie intensiva mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor) și doua ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean”, au transmis pompierii militari sătmăreni. 

Sergiu a murit pe loc  

Loviturile i-au fost fatale lui Sergiu, care a murit pe loc, iar fetele au fost preluate de ambulanțe în stare gravă. Una dintre fete este în stare critică, cu șanse foarte mici de supraviețuire, iar cea de-a doua are fractură de picior și contuzie de coloană.

Șoferul Mercedesului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă. Nefiind un drum public, accidentul nu este considerat a fi unul rutier.

Mai multe