Incredibil! Băiat de 13 ani din Prahova, bătut până la leșin de mama unui copil de 8 ani

15 iulie 2021 13:17   Național
Ultima actualizare:

Năzbâtiile unui băiețel de 8 ani erau să ducă la o tragedie! Pentru că i-a atras atenția copilului să nu mai scuipe în parc, un băiat de 13 ani a fost bătut cu bestialitate până a căzut lat. Culmea, autoarea oribilei fapte este o femeie, mama copilului de 8 ani.

Un băiat de 13 ani din localitatea Călinești, județul Prahova, a fost bătut până la leșin de mama și fratele unui băiat de 8 ani, căruia victima i-ar fi spus să nu mai scuipe. Acesta a ajuns în stare gravă la spital. 

Întâmplarea a avut loc într-un parc din localitatea prahoveană Călinești, week-end-ul trecut. Mama copilului de 8 ani căruia I se atrăsese atenția să nu mai scuipe a venit într-un suflet în zonă, însoțită de fiul cel mare, în vârstă de 17 ani, scrie antena3.ro. A început să-l bată pe băiatul de 13 ani, pe care îl considera vinovat de reacția fiului său mai mic.

Femeia nu s-a oprit din a-l bate pe băiatul de 13 ani nici când acesta și-a pierdut cunoștința. Mai mult, la agresiune a contribuit și adolescentul de 17 ani.

Copilul bătut a ajuns în stare gravă la spital, iar miercuri, la patru zile de la incident, încă se simțea rău. Medicii l-au supus unor investigații amănunțite. Avocata familiei victimei a făcut plângerea penală, iar Poliția a deschis un dosar penal și efectuează cercetări.

Citește și: 

Copilul bătut de "monstrul din parc" se află în spital! Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral

Revoltător! Copil de 13 ani din Vaslui, călcat în picioare şi bătut până la leşin de trei adolescenți

Mai multe