Înfiorător! O femeie din Cluj a născut acasă și și-a lăsat bebelușul să moară

20 aprilie 2021 14:06   Național
Ultima actualizare:

Mamă a cinci copii, o femeie din Cluj a născut al șaselea copil singură acasă și l-a abandonat în cadă. Bebelușul a trăit doar câteva ore, stingându-se din viață din cauza unei hemoragii masive.

Nimeni nu a știut că e însărcinată și a născut singură, pe ascuns, o fetiță. Este povestea unei femei în vârstă de 32 de ani din localitatea clujeană Ruginești, care și-a lăsat bebelușul câteva ore în cadă, timp în care acesta a murit, scrie adevarul.ro.

Femeia, care mai avea cinci copii, reuşise să-şi ţină sarcina ascunsă, astfel că nimeni din familie nu a știut de acest lucru. Astfel, ea a născut vineri noapte și în continuare a evitat să-și anunțe rudele. Fratele ei a fost cel care a observat că sângera puternic, iar puţin mai târziu a găsit şi copilul în cadă, într-o baltă de sânge.

A sunat la Ambulanţă, dar pentru fetiţa născută doar cu câteva ore în urmă era deja prea târziu. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat că micuţa a decedat din cauza unui stop cardiorespirator, provocat de o hemoragie, după ce mama ei nu a tăiat corect cordonul ombilical.

Femeia a fost transportată la spital, iar fetiţa a fost preluată de medicii legişti. Anchetatorii iau în calcul trei variante în acest caz: avort provocat, avort spontan sau pruncucidere. Până acum, toate indiciile duc spre ultima variantă. 

Citește și:  

Povestea cutremurătoare a profesoarei care şi-a abandonat bebelușul într-o scară de bloc. A născut în maşină 

Explicația halucinantă dată de asistenta medicală care și-a abandonat bebelușul pe un tomberon

Mai multe