Ioana Condea va fi înmormântată în România, în satul ei natal! Tânăra a murit în urmă cu trei săptămâni

4 februarie 2019 13:31   Național
Ultima actualizare:

Mama Ioanei Condea, Grațiela. a reușit să-și repatrieze fiica! Aceasta va fi înmormântată în România, în satul ei natal. Tânăra a dus o luptă grea timp de cinci ani, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

În 2014, Ioana Condea a fost bătută cu bestialitate de un proxenet român din Germania și băgată în comă. Mama ei a sperat până în ultima clipă că fiica ei se va trezi și i-a fost alături aproape constant. Ioana Condea a lăsat un urmă un băiețel, pe David. Tânăra plecase în Germania pentru a-și construi un trai mai bun, însă nici prin gând nu îi trecea ce avea să i se întâmple.

Ioana Condea a murit pe 13 ianuarie

Ioana Condea a fost abuzată și bătută de Robert Tănase, un proxenet român care se află acum în spatele gratiilor. Zilele trecute, mama ei a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, îngerul lui mami. Niciodată nu te voi uita”, a scris Grațiela Condea pe Facebook. Ioana Condea s-a stins din viață pe 13 ianuarie, într-un spital din Koln, Germania. Tânăra de 24 de ani a murit după cinci ani de chin. 

Mai multe