Ion Iliescu rămâne internat la Elias. Ultimele informații despre starea fostului președinte

5 octombrie 2019 12:07   Național
Ultima actualizare:

Medicii au decis că Ion Iliescu va rămâne în continuare internat la spitalul Elias, unde a fost internat din cauza unor probleme cardiace. Evoluția stăriii de sănătate a fostului președinte este una bună.

„Evoluția stării de sănătate a lui Ion Iliescu este una ușor favorabilă. A făcut și câțiva pași, după ce vineri a stat numai în pat. Va rămâne în continuare aici, sub atenta observație a medicilor”, au declarat surse medicale, pentru Mediafax.

Ion Iliescu are probleme cu inima

Ion Iliescu a fost internat pe 4 octombrie, după ce a acuzat o stare de rău. Se pare că motivul ar fi înrăutățirea problemelor cardiace ale fostului președinte, care a fost și în iunie la Spitalul Elias, pentru un control de rutină. 

În aprilie, Iliescu a fost operat de ericardită lichidiană-tamponadă cardiacă, la spitalul CC. ILiescu din București. Acesta a mai fost operat la inimă în 2007 la Paris, fiindu-i montate câteva stenturi. 

Însă nu numai inima i-a făcut probleme preşedintelui onorific al PSD. O altă operaţie a suferit-o în anul 2012, când medicii de la Elias i-au cauterizat un polip apărut pe colon.

Mai multe