Italia: Un român și-a sechestrat copilul în casă după ce i-a bătut și alungat mama. Cum a fost salvat băiatul

16 iunie 2021 16:56   Național
Ultima actualizare:

O familie de români din Italia a fost protagonista unui scandal în toată regula în Lucca, regiunea Toscana. Bărbatul și-a agresat soția, a dat-o afară din casă și apoi și-a sechestrat propriul copil în locuință.

Românul, în vârstă de 35 de ani, a început să se certe cu soția sa, pe care la un moment dat a și bătut-o, apoi a alungat-o din casă. Înainte de o da afară pe ușă, bărbatul i-a luat telefonul și cheie de la locuință, scrie stiridiaspora.ro.  

Femeia de 33 de ani s-a refugiat la vecini, cărora le-a și cerut ajutorul, fiind îngrijorată pentru soarta copilului său. Aceștia au chemat autoritățile să calmeze spiritele.

Ajunși la fața locului pentru a verifica dacă copilul este în regulă, agenții au avut de-a face cu ostilitatea românului, care le-a interzis polițiștilor să intre în apartament și să discute cu fiul lui.  Cu toate acestea, agenții au reușit să se asigure că copilul nu a fost rănit, iar apoi au cerut întăriri.

În acel moment, bărbatul i-a atacat pe carabinieri. După o scurtă luptă, acesta a ajuns în cătușe, în timp ce unul dintre ofițeri a suferit câteva răni.

Mama şi fiul au fost încredințați unui centru anti-violență, în timp ce tatăl urmează să se înfăţişeze în faţa judecătorilor. 

Citește și: 

Un traficant român de droguri a fost arestat în Italia, după ce a bătut cu cureaua un consummator. Ce alte acuzații i se mai aduc

Român condamnat în Italia după ce și-a batjocorit fiica vitregă timp de 2 ani. Violatorul își va ispăși pedeapsa în România

Mai multe