Jaf spectaculos într-un magazin de bijuterii din Iași! Ce a făcut hoțul după ce a fugit de la fața locului

2 decembrie 2021 10:42   Național
Ultima actualizare:

Un individ care a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din zona Gării Iași, apoi a smuls telefonul unei tinere aflată pe stradă a ajuns în mâinile polițiștilor la câteva minute după comiterea faptelor.

Inițial, bărbatul a intrat în magazinul cu bijuterii, unde i-a cerut vânzătoarei să-i dea toți banii, cu prețul de a fi lăsată în pace. Femeia nu s-a pierdut cu firea și i-a pulverizat un jet de spray lacrimogen în față și activat alarma. Hoțul a ieșit imediat din magazin și a rupt-o la fugă, scrie bzi.ro.

Fiind pus pe rele, individul nu s-a lăsat după acest eșec. După ce a plecat din magazin, i-a smuls unei tinere telefonul din mână, tot în aceeași zonă.

A revenit în magazinul de bijuterii și s-a autodenunțat  

Polițiștii au ajuns imediat la magazinul de bijuterii și au început să facă verificări. În timp ce discutau cu vânzătoarea, s-au trezit chiar cu autorul la ușă. Bărbatul care cu puțin timp înainte a încercat să dea lovitura chiar în acel magazin, a intrat și le-a spus cu nonșalanță polițiștilor că el a vrut să fure, dar nu a luat nimic. Ulterior, individul le-a povestit oamenilor legii și despre telefonul sustras.

Polițiștii l-au identificat pe autor în persoana lui Bogdan Stoican, din localitatea Mironeasa, un tânăr care nu este străin de problemele cu legea.  

În trecut, el a fost condamnat pentru mai multe fapte și a stat închis inclusiv la Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, asta pentru că ar avea ceva probleme de natură psihică.

Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul a fost internat la o unitate medicală, unde va fi expertizat, pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ când a comis cele două fapte.

Citește și: 

Jaf de 100.000 de euro la o firmă de curierat de lângă Timișoara. Cum au golit hoții seiful

VIDEO Jaf la o bancă din Brăila. Un bărbat a furat câteva mii de euro

Mai multe