Judecat că și-a chinuit amanta ca să dovedească soţiei că-i este fidel, un bărbat a fost achitat de instanță. S-a dovedit că totul a fost regizat

3 decembrie 2021 10:23   Național
Ultima actualizare:

Prins de soție în timp ce își făcea de cap cu amanta, un bărbat din Deva a pus la cale un plan mai puțin obișnuit pentru a-și recuceri nevasta. A regizat o filmare în care o bătea și o umilea pe amantă, totul pentru a-i demonstra partenerei de viață că nu contează esacapada amoroasă.

Povestea acestui triunghi amoros a început în 2017. El – patron de restaurant, ea- o tânără de 25 de ani din Satu-Mare, venită în Deva pentru a-şi termina liceul, la seral. Femeia a început să frecventeze barul din apropierea liceului și așa a ajuns să-l cunoască pe administratorul localului, bărbatul de care avea să se îndrăgostească, în ciuda faptului că acesta era căsătorit de 18 ani şi avea doi copii.  

Relația extraconjugală a început în luna mai 2018, însă, la scurt timp, soţia bărbatului i-a surprins pe cei doi întreţinând relaţii sexual. Ca să nu-și distrugă căsnicia, bărbatul a pus la cale un plan diabolic. 

Planul diabolic al bărbatului prins cu amanta   

Pentru a-i dovedi soţiei sale că nu dă doi bani pe amantă, a realizat o filmare în care o umileşte pe amanta sa, obligând-o să îi ceară scuze nevestei sale şi să promită că nu va mai interveni în relaţia dintre ei. Tânăra a fost legată de un scaun și lovită până s- ales cu nasul spart. Ca să pară cât mai horror, bărbatul i-a întins sângele pe faţă şi pe haine, adresându-i cuvinte jignitoare şi ameninţări cu moartea. Mai mult, i-a pus amantei cuţitul la gât și i-a cerut să jure că nu-l va mai căuta, scrie adevarul.ro.

După filmarea scenei, bărbatul și-a eliberat amanta, i-a permis să se spele şi i-a dat un tricou curat. Au rămas în continuare în locuință, iar o a treia persoană, care a ajutat la punerea în practică a planului diabolic, a părăsit locația. Ulteriror, bărbatul infidel a arătat filmarea realizată, soţiei sale, de care se despărţise deja, pentru a-i demonstra că nu are vreo legătură cu persoana cu care a fost surprins în bar în timp ce întreţinea un raport sexual oral.

Condamnat cu executare în primă instanţă, achitat în apel

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi condamnat în primă instanţă la trei ani şi două luni de închisoare cu executare. De asemenea, Tribunalul Hunedoara a condamnat-o și pe persoana care a filmat scenele o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

Însă, în apelul judecat la Curtea de Apel Alba-Iulia, atât bărbatul acuzat că şi-a sechestrat amanta, cât şi complicea lui, au fost declaraţi nevinovaţi, judecătorii considerând că totul a fost un joc regizat cu acordul victimei. În decizia de achitare a cântărit decisiv chiar mărturia victimei, care a declarat că după realizarea filmării a mai rămas acasă la inculpat, întreţinând chiar relaţii sexuale cu acesta. 

Citește și: 

Un curier din Hunedoara a alertat poliția că a fost tâlhărit. În realitate, înscenase furtul unei sume mari de bani

Prins cu amanta, a dat cu maşina peste soţie 

Mai multe