Locul bizar unde un bărbat din Cluj-Napoca oferă cazare la Untold 2024: „Puteți aduce saltele gonflabile, dacă sunteți mai mulți”

7 august 2024 19:16   Național
Ultima actualizare:

Mai este doar o zi până la începutul unuia dintre cele mai mari festivaluri din România. Untold 2024 se va desfășura în perioada 8-11 august, iar participanții trebuie să își asigure cazarea.

Clujenii s-au dovedit extrem de inventivi pentru a profita de acest eveniment. Recent, a fost observat un anunț despre o opțiune de cazare neobișnuită.

Festivalul Untold se ține anual la Cluj, iar în această perioadă, prețurile cazărilor cresc semnificativ. Proprietarii de locuințe profita de ocazie pentru a câștiga mai mult, iar cei fără apartamente sau case de închiriat au găsit metode inovatoare de a atrage turiști.

În timp ce unii festivalieri și-au rezervat cazarea din timp, pentru a evita problemele de ultim moment, alții au lăsat acest aspect pe final. Între timp, încă sunt disponibile oferte de cazare originale.

O ofertă inedită de cazare pentru Untold 2024

Un tânăr clujean a decis să închirieze o sală de box pe durata festivalului. A amenajat-o corespunzător, cu saltele și alte obiecte necesare, și a postat oferta online. Sala poate găzdui între 8 și 10 persoane, iar prețul pentru cele 5 nopți este de 5.000 de lei.

„Ofer o sală de box pentru Untold, dotată cu ventilatoare și loc pentru 8-10 persoane. Avem paturi și canapele, dar dacă sunteți mai mulți, puteți aduce saltele gonflabile. Prețul pentru perioada 7-12 august, pentru 8-10 persoane, este de 5.000 RON / 1.000 euro”, spune anunțul postat pe rețelele sociale.

Tânărul a menționat că este dispus să ofere sala și pentru zile suplimentare, însă acestea vor fi tarifate separat. Sala dispune de un living, bucătărie, baie și o cameră separată cu canapea extensibilă.

„Puteți ajunge mai devreme sau sta câteva nopți după festival; ofer prețuri mici pentru nopțile suplimentare. Sala are 100 metri pătrați, plus un living de aproximativ 25 metri pătrați, și se află la 2 kilometri de intrarea în festival (7 minute cu mașina/taxi, 30 minute pe jos; stația de autobuz este la 7 minute pe jos)”, a adăugat proprietarul.

Mai multe