"Mâncătorul de femei" a început să refuze hrana din arest. Magistrații i-au refuzat eliberarea

17 decembrie 2020 11:53   Național
Ultima actualizare:

Magistrații au respins cererea de eliberare a lui Vasile Lavric, supranumit "mâncătorul de femei", astfel că acesta își va petrece Sărbătorile după gratii. Mai mult, bărbatul a început să refuze hrana din arest.

Lavric este suspectat că ar avea legătură cu dispariţia a trei surori, bărbatul iubindu-se cu fiecare dintre ele. Mai nou, a dispărut şi a patra concubină a acestuia, motiv pentru care a fost din nou ridicat de polițiști. Este vorba despre cele trei surori Iordache din Rădăuţi, care au dispărut în perioada 1995 -2005, precum şi despre Aurica Bodnărescu. Acesta din urmă n-a mai fost văzută de rude şi de prieteni din vara acestui an.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că Vasile Lavric a început să refuze hrana din arest, notează adevarul.ro. El se află în prezent în arestul Poliţiei Bucureşti, de unde a cerut să fie eliberat, argumentând că nu se face vinovat de dispariţia concubinei sale, Aurica Bodnărescu. Cererea depusă a fost respinsă însă de magistraţi, ceea ce înseamnă că mecanicul auto îşi va petrece Sărbătorile de iarnă după gratii. În timpul audierilor, Vasile Lavric le-a spus magistraţilor că Aurica Bodnărescu a plecat la muncă în străinătate, mai exact în Anglia, unde are şi o fiică. 

Vasile Lavric susține că ultima concubină a plecat în Anglia

"A decis să plece la muncă în Anglia, fără să îmi spună nimic. Nu aveam bani de lemne. A vrut să plece ca să avem bani să ne cumpărăm lemne şi să ne punem termopane la casă.  Ideea cu Anglia i-a venit, pentru că fata noastră cea mare este plecată acolo, şi atunci când vorbeam cu ea la telefon, ne spunea de fiecare dată, că reuşea, cam la patru-cinci luni, să pună sus, undeva în jur de patru-cinci mii de euro, şi aşa soţia mea, iată, s-a decis să plece.  E adevărat, că în ultima vreme, am decis să merg la bancomat şi să scot bani de pe cardul acesteia, paşaportul nu mai este în casă, însă, buletinul l-a lăsat pentru că are nişte credite, iar eu trebuia să merg să le plătesc”, a spus Lavric la audieri, potrivit Antena3. 

Mai multe