Maramureș. Dată dispărută, o femeie a fost găsită moartă în șura în care a decedat și soțul ei anul trecut

15 octombrie 2020 14:39   Național
Ultima actualizare:

O femeie de 47 de ani dintr-o localitate din Maramureș, data dispărută de familie și căutată cu elicopterul timp de 8 ore, a fost găsită moartă acasă, în șură. Culmea, în aceeași șură a sfârșit și bărbatul ei, anul trecut, după ce a căzut în ea și s-a lovit la cap.

Femeia fusese declarată dispărută din localitatea Întrerâuri, comuna Coaș. Salvamontiștii au căutat-o pe o distanță de 4 km de la casa unde locuia, inclusiv cu un elicopter, însă aceasta se afla decedată, între niște baloți de paie, în șura de lângă casă, scrie observatornews.ro.

Se pare că femeia s-a urcat pe o scară și a căzut între baloți, în șură. Deși fusese căutată în locația respectivă chiar de fiul ei, care a venit acasă să o caute, ea nu a fost observată. Doar instinctele unui ofițet criminalist au dus la găsirea femeii. La un moment dat, acesta s-a întors în șură și a simțit un miros ciudat. Astfel, a urcat pe baloți și a descoperit corpul fără viață al femeii între baloți.

În aceași mod a murit și soțul femeii

Pe corpul femeii nu au fost găsite urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, informează IPJ Maramureș.

Ciudat este că aceeași șură i-a adus moartea și soțului femeii. Anul trecut, bărbatul a căzut în șură și s-a lovit la cap. El a fost transportat la spital, unde a decedat.

Citește și:

Sibiu. Un șofer a căzut cu mașina într-o râpă și a abandonat-o cu un cadavru în ea

Au salvat copilul căzut în puţul adânc de 15 metri

Mai multe