Maşină de poliţie şi ambulanţă, implicate în două accidente în Constanța. Cinci persoane au fost rănite

9 februarie 2021 17:19   Național
Ultima actualizare:

O maşină de poliţie şi o ambulanţă au fost implicate în două accidente în judeţul Constanţa, în urma lor fiind răniți un poliţist, un asistent medical, un ambulanţier, un pacient și încă o persoană.

Cinci persoane au fost rănite în două accidente rutiere petrecute în noaptea de luni spre marți, în județul Constanța. Unul a avut loc pe bulevardul Soveja din municipiul Constanţa și a fost între o autospecială de poliție și un autotursim. Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune în momentul impactului. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD care au acordat primul ajutor celor două persoane rănite: poliţistul care stătea în dreapta şi un pasager din autoturism. ISU Dobrogea a transmis că victimele suferiseră traumatisme craniene şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale.

Ambulanța a fost răsturnată 

De asemenea, într-un alt accident rutier a fost implicată în ambulanţă. Evenimentul rutier s-a produs în noaptea de 8 spre 9 februarie, la ieşira din localitatea Valea Dacilor, spre oraşul Medgidia, pe DJ 381. „Accident rutier în care a fost implicată o ambulanţă care transporta un pacient spre Spitalul Medgidia. Asistentul, ambulanţierul şi pacientul sunt conştienţi, transportaţi la Spitalul din Medgidia”, spun reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă a Judeţului (SAJ) Constanţa. În urma accidentului, ambulanţa s-a răsturnat. Victimele au fost preluate de alte autospeciale SAJ pentru a fi transportate la unitatea medicală. Din primele informaţii, şoferul ar fi vrut să evite un animal apărut pe carosabil, scrie adevarul.ro.

Mai multe