Minoră răpită de un cioban, într-un sat din Arad! Părinții au alertat Poliția

5 februarie 2021 14:18   Național
Ultima actualizare:

Momente de groază pentru o familie din Arad! O fată de 17 ani a fost răpită de un cioban, joi noapte (4 februarie). Părinții fetei au alertat poliția, iar aceasta a fost găsită după câteva ore, la aproximativ 7 km de locul din care a fost luată cu forța de bărbat.

Cel care a răpit-o pe fată este un bărbat de 33 de ani din județul Covasna. Individul va fi acum anchetat pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. În noaptea de 4 spre 5 februarie 2021 în jurul orei 00:10, polițiștii arădeni au fost sesizați de un bărbat că fiica sa, o minoră de 17 ani, ar fi fost luată cu forța de un bărbat de 33 de ani, cioban la o stână de oi de pe raza localității Bătuța, relatează observatornews.ro.

În jurul orei 03:00, în urma activităților de căutare desfășurate împreună cu luptători S.A.S. și jandarmi ai I.J.J. Arad, minora a fost depistată pe raza localității Nicolae Bălcescu, în locul denumit popular "Valea Mare", la aproximativ 7 km de locul de unde ar fi fost răpită.

Fata susține că ar fi fost luată împotriva voinței sale în seara zilei de 4 februarie a.c., în jurul orei 22:00. Nu ar fi fost victima vreunei alte infracțiuni.

Mai multe