Motivul halucinant pentru care criminalul din Timiș a decapitat cu drujba un bărbat! Crima odioasă a avut loc sub ochii copiilor săi

1 februarie 2019 8:20   Național
Ultima actualizare:

Au ieșit la iveală noi detalii șocante despe crima din Timiș. Un bărbat a intrat cu drujba într-o casă și a decapitat un bărbat. Anchetatorii au aflat motivul pentru care criminalul l-a ucis pe bărbat în fața familiei sale.

Criminalul le-a spus anchetatorilor de l-a ucis cu bestialitate pe bărbatul din Timiș. Dorin Muntean 32 de ani a intrat cu drujba în casa victimei și l-a atacat. Acesta l-a alergat prin curte, apoi l-a decapitat. Întreaga scenă s-a desfășurat sub ochii familiei victimei.

Dorin Muntean s-a întors în România în 2018

Criminalul din Timiș a trăit timp de 10 ani în Spania. Dorin Muntean s-a întors în România în vara lui 2018. Acesta a cumpărat o mașină cu 2000 de euro de la Mihai Constantin (44 de ani), din Sânandrei. După o săptămână, Dorin Muntean i-a dus autoturismul înapoi, însă acesta a refuzat să îi returneze banii.

Filmul crimei din Timiș

După mai multe luni în care l-a amenințat pe Mihai Constantin, Dorin Muntean s-a decis să se ducă peste el în casă. Bărbatul a năvălit în casa victimei, joi dimineață (31 ianuarie), în jurul orei 4:30. Criminalul a venit cu drujba pornit. El a decupat ușa, apoi l-a alergat pe Mihai Constantin până în curte, unde l-a tăiat de mai multe ori, iar la final l-a decapitat, potrivit observator.tv.

Mai multe