Motocicletă furată în Anglia, găsită după un an în Galați. Proprietarul a venit în România pentru a-și recupera vehiculul

5 noiembrie 2021 15:24   Național
Ultima actualizare:

Un britanic a avut ambiția să-și găsească motocicleta furată din fața casei, fapt ce l-a adus în România. El și-a recuperat vehiculul pe care l-a găsit în județul Galați, cu ajutorul polițiștilor români.

În urmă cu un an, Kelston Chorley a rămas fără motocicletă în Marea Britanie. Nu s-a împăcat niciodată cu idea că nu o va găsi, așa că mai tot timpul urmărea anunțurile de vânzare. Și chiar a văzut unul extrem de interesant: un motor asemănător cu al lui era scos pe piață la Tecuci.

Britanicul nu a stat prea mult pe gânduri și și-a luat zborul până în țara noastră. „Mă îndrept spre Bucureşti. Am un zbor programat. Planul meu e să mă duc să vorbesc cu poliţia locală. Am discutat cu poliţia de aici şi nu şi-au dat interesul. Am vorbit şi cu cei de la compania de asigurări la care am asigurat motocicleta şi nici ei nu au fost interesaţi”, a spus bărbatul, conform observatornews.ro.

Britanicul a filmat atât drumul, cât şi peripeţiile prin care a trecut pentru a-şi recupera motocicleta. Când a ajuns în România, a fost trimis către poliţia din comuna Matca. În doar 24 de ore, poliţiştii din comună au găsit motorul la un tânăr din localitate.

Bărbatul de 28 de ani la care a fost găsită mototcicleta susţine că ar fi cumpărat-o din târgul auto din Focşani, de la o persoană necunoscută, cu suma de 2.000 de euro, însă fără contract de vânzare-cumpărare. Britanicul aşteaptă acum motocicleta, iar poliţiştii români, ajunşi celebri în Marea Britanie, vor continua investigaţia pentru a stabili cum a ajuns vehiculul în ţară. 

Citește și: 

Un motociclist "mort" într-un accident rutier s-a trezit cu câteva minute înainte să i se facă autopsia! Cum a fost posibil

Accident teribil la Cernica! Motociclist făcut praf de mașina de gunoi

Mai multe