O femeie de 72 de ani, din Vaslui, a scăpat de un violator după ce l-a invitat să bea un pahar de vișinată. Ce a uitat agresorul în casa victimei

10 ianuarie 2021 14:41   Național
Ultima actualizare:

O femeie de 72 de ani din Duda, Vaslui, a fost la un pas de a fi violată de un bărbat de 42 de ani, dar a reușit să scape după ce l-a invitat la un pahar de vișinată.

Când agresorul nu a fost atent, bătrâna a fugit la niște vecini, de unde a sunat la 112 și a cerut ajutor. Rămas în pielea goală, singur, bărbatul a fugit și el, dar și-a uitat chiloțîi la locul faptei, scrie ziare.com. Femeia a povestit anchetatorilor cum bărbatul a intrat peste ea în casă, purtând o mască de protecție neagră, care îi acoperea aproape toată față. Și-a dat un nume fals și i-a spus direct că vrea să întrețină relații sexuale cu ea, că o place și o urmărește de un an. Bătrâna a încercat să scape prin orice mijloace. Mai întâi i-a oferit bani, însă fără succes. Doar vișinata a scăpat-o de cee ace urma să se întâmple. După ce a umplut paharele, femeia a fugit la vecini. Bărbatul a fost arestat pentru violare de domiciliu și tentativă de viol. 

Citește și: 

Tentativă de viol la Spitalul Horezu. Un asistent medical, arestat preventiv pentru că a încercat să violeze o colegă

Trei băieţi cu vârste între 14 şi 17 ani, reţinuţi pentru viol. Victima, o fată de 11 ani, a fost și filmată

Mai multe