O femeie din București s-a aruncat în fața unui mașini, în trafic. Acuzată că a vrut să însceneze un accident

26 aprilie 2021 15:08   Național
Ultima actualizare:

O femeie din Bucureşti a vrut să însceneze un accident și s-a aruncat pe șosea, în fața unei mașini. Nu i-a reușit planul, pentru că incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal.

Spectacol, duminică seară, pe Calea Griviței, una dintre cele mai circulate șosele din Capitală! O femeie s-a aruncat în fața unei mașini, în trafic, din dorința de a părea un accident rutier. Aceasta traversa strada printr-o zonă interzisă, iar când a ajuns în apropierea unei treceri de pietoni s-a aruncat pe spate în faţa unei maşini.

Din fericire, șoferul autoturismului a oprit la timp şi nimeni nu a fost accidentat. acesta a coborât să vadă ce s-a întâmplat cu femeia, care s-a aruncat pe şosea la cel puţin un metru în faţa maşinii. Când a întrebat-o dacă se simte bine, ea a spus că a lovit-o cu maşina şi apoi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.  

Incidentul, filmat de camerele de supraveghere   

Ceea ce nu știa femeia era că întreg incidental a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă, astfel că oamenii legii au putut vedea exact ce s-a întâmplat. Imaginile arată cum aceasta mergea pe jos, chiar pe stradă, printre maşini, iar în momentul în care a ajuns în dreptul unei treceri pentru pietoni, marcajul fiind foarte puţin vizibil, s-a aruncat pe şosea.

„Referitor la imaginile apărute în spaţiul public în care o femeie se aruncă în faţa unei maşini pe o stradă din sectorul 1 şi simulează că ar fi lovită, facem precizarea că evenimentul a avut loc la data de 25 aprilie a.c. Persoana în cauză a fost identificată şi ulterior transportată la o unitate spitalicească de specialitate din sectorul 4, unde a rămas internată”, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei, scrie adevarul.ro

Citește și:

EXCLUSIV Scene șocante în Capitală! S-a aruncat în fața unei mașini de ”Școală” ca să facă rost de bani

Şi-a înscenat moartea ca să scape de pedeapsă

Mai multe