O fetiţă româncă din Italia a murit fulgerător la doar 14 ani, în fața calculatorului

16 martie 2021 17:41   Național
Ultima actualizare:

Tragedie de nedescris în familia unor români din provincia Arezzo, Italia! O fată de 14 ani, care locuia împreună cu mama ei la Monterchi, a fost găsită moartă în faţa calculatorului.

Nenorocirea a avut loc luni, 15 martie. Mama copilei se afla la muncă și nu reușea să vorbească la telefon cu fiica sa. Îngrijorată că adolescenta pe care o lăsase singură acasă nu răspunde, femeia a sunat un vecin și l-a rugat să meargă să verifice dacă s-a întâmplat ceva.

Bărbatul a găsit-o pe copilă fără suflare, prăbuşită în fața computerului. Se pare că fata încerca să se conecteze online cu școala, pentru cursurile la distanță. Omul a sunat imediat după ajutor, iar la fața locului au ajuns în scurt timp echipaje de la serviciul de ambulanță și carabinierii, scrie observatornews.ro. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea, medicii fiind nevoiţi să declare decesul. 

Oamenii legii au cerut autopsia, pentru a înţelege cauzele exacte ale decesului. Necropsia va fi efectuată la spitalul Gruccia din Montevarchi.

Moartea copilei a şocat întreaga comunitate din Monterchi. Elevă eminentă în primul an de liceu la Sansepolcro, fata locuia împreună cu mama ei într-un apartament închiriat. Cele două erau foarte cunoscute și respectate în Monterchi. Femeia, în vârstă de 46 de ani, lucrează ca îngrijitoare la Monterchi.

Citește și:

Un fost militar român şi-a înjunghiat fiul în abdomen, în Italia. Ce armă a folosit bărbatul 

Oroare în Italia! Un român a violat și a bătut o fetiță de nici 2 ani până a omorât-o. Ce explicații a dat polițiștilor

Mai multe