O mamă din Vaslui s-a sinucis după ce a aflat că fiul ei s-a spânzurat

20 mai 2019 7:28   Național
Ultima actualizare:

Caz cutremurător în Vaslui! Durerea unei mame care și-a pierdut fiul a șocat autoritățile. O femeie s-a aruncat de pe pasarela pietonaklă din zona CFR, după ce fiul ei a fost găsit spânzurat duminică (19 mai), într-o pădure.

Aceasta a aflat duminică dimineață că fiul ei de 23 de ani s-a sinucis, fiind găsit spânzurat într-o pădure de la marginea municipiului Vaslui. Femeia s-a aruncat de pe pasarela pietonală din zona CFR. O martoră la incident a chemat imediat ambulanța, iar medicii de pe salvare au găsit-o în stop-cardio-respirator.

Poliția a deschis dosar penal

Salvatorii au efectuat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, dar din păcate nu au putut să o salveze. Polițiștii vasluieni au deschis dosare penale în cazul celor doi. 

„Un tânăr în vârstă de 23 de ani s-a sinucis în Pădurea Delea, iar mama acestuia s-a aruncat în gol de pe pasarela pietonală din gară. La faţa locului intervin două ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, una de tip B şi una de tip C, cu medic”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vaslui, Marius Stanciu, citat de stirileprotv.ro

Citește și

Simptome emoționale ale depresiei

Depresia - cât de periculoasă e şi cum se tratează

Mai multe