O mamă și copilul ei, uciși de un șofer beat care conducea fără permis, în Sibiu!

1 noiembrie 2019 7:36   Național
Ultima actualizare:

O femeie și copilul ei de 7 ani au murit după ce au fost loviți în plin de un șofer beat, care circula fără permis. Tragedia a avut loc joi seară (31 octombrie), în localitatea sibiană Cârțișoara.

Șoferul de 37 de ani, aflat în stare de ebrietate, a pierdut controlul mașinii, a ajuns pe contrasens și a lovit trei oameni: o femeie de 30 de ani și cei doi copii ai ei, de 10 și de 7 ani. Aceștia circulau regulamentar pe marginea drumului. Șoferul a fugit de la locul accidentului după ce i-a lovit în plin, dar a fost găsit ulterior de polițiști.

Șoferul a mai fost prins fără permis în urmă cu trei săptămâni

Criminalul avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta nu avea nici permis de conducere. Femeia și copilul de 7 ani au murit din cauza rănilor grave, iar celplalt copil a fost transportat de urgență la spital cu leziuni la nivelul picioarelor, potrivit adevarul.ro. Şoferul a mai fost depistat în trafic în urmă cu trei săptămâni fără permis, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

„Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal de către poliţiştii rutieri. În urmă cu trei săptămâni a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere”, a explicat Luciana Lazăr, citată de Digi24.

Mai multe