O tânără a născut într-o benzinărie din Satu Mare, apoi a abandonat bebelușul în tomberon

7 august 2020 11:46   Național
Ultima actualizare:

Bebelușul, o fetiță de 3 kilograme perfect sănătoasă, a avut noroc! A fost găsită la scurt timp și au fost alertate autoritățile. Mama copilașului s-a ales cu dosar penal.

Îngrozitor! O tânără ce abia intrase în țară, prin punctul Petea, cu un autobuz, a mers într-o benzinărie din Satu Mare și a născut în toaletă. Fără să o vadă nimeni, femeia a luat bebelușul și l-a lăsat într-un tomberon din stația de carburanți. Totul s-a petrecut joi seară.

Din fericire, un angajat al benzinăriei a auzit plânsetele nou-născutului și așa a fost salvat. Acesta a alertat imediat autoritățile, bebelușul aflându-se acum în siguranță. 

Proaspetei mămici i s-a făcut rău în autobuz 

Proaspăta mămică, venită din Germania, a apucat să plece din benzinărie, spre Botoșani, acolo undevoia să ajungă, însă i s-a făcut rău în autobuz. Şoferul a sunat la 112, iar echipajul de prim-ajutor și-a dat seama imediat că femeia abia născuse. Așa a ajuns la spitla, iar autoritățile au identificat-o ca fiind mama copilului găsit în tomberon, în benzinăria din Satu Mare. Tânăra a fost dusă la audieri și i s-a întocmit un dosar penal.

Fetița este sănătoasă și are o greutate de aproape trei kilograme. Medicii de la Spitalul Județean Satu Mare au reușit să o stabilizeze și să îi salveze astfel viața, scrie presasm.ro. 

Citește și: 

Infirmiera din Balş şi-a abandonat bebeluşul de frica socrilor

L-a adus pe lume, dar îl abandonează

Mai multe