O tânără de 21 de ani, din Vaslui, și-a înjunghiat mortal soțul

26 mai 2022 9:56   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat de 28 de ani, din Vaslui, și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat de soția sa. Ajuns acasă de la serviciu, acesta i-ar fi reproșat soției, de 21 de ani, că nu a avut grijă corepsunzător de copilul celor doi.

Discuția a degenerat într-o ceartă iar soția l-a înjunghiat. Ce a urmat este cu adevărat sinistru.

A vrut să ascundă crima

Ea, după ce l-a înjunghiat, s-a spălat pe mâini de sânge, a spălat cuțitul cu gândul să nu se afle. După care a sunat la 112 şi a anunțat că soțul ei şi-a provocat singur rănile”, a declarat procuroarea Alice Ruja pentru Antena 3.

Echipajul de prim-ajutor ajuns la fața locului, după apelul soției, nu a putut decât să constate decesul.

Citește și: Copil mort și ascuns în coteț de tată pentru a-i încasa alocația

Vecinii celor doi au declarat faptul că cei doi erau cunoscuți pentru scandalurile dese, din cauza consumului de alcool, viciu pe care tânăra nu reușea să îl controleze.

O găsea băută. Nu s-a mai întâmplat cu cuțitul, dar îi dădea cu tigăile în cap. Ne pare rău, a fost un băiat tare bun, era muncitor”, povestește o prietenă de familie, potrivit Știrile Pro TV.

Tânăra a recunoscut fapta când a ajuns în fața anchetatorilor și a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Ucigașul din Bihor e căutat de Poliție

Este a doua crimă, comisă în decursul câtorva zile, care îngrozește România.  Cadavrul unei tinere de 30 de ani a fost identificat pe un câmp, miercuri, 25 mai, în zona unei stații părăsite de alimentare cu combustibil, din localitatea Aleșd, pe drumul spre Oradea.

Anchetatorii au identificat victima ca fiind Beata Molnar, despre care se știa că a plecat luni, 23 mai, alături de iubitul ei, Bone Ferenc, 43 de ani, într-o mică excursie.

Citește și: Tânără ucisă în Bihor. El e suspectul dat în urmărire

Bărbatul este principalul suspect de crimă, dat în urmărire de autorități, în prezent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe