Pieton spulberat de o mașină condusă de un tânăr fără permis, în Baia Mare! Șoferul a murit

3 martie 2020 10:01   Național
Ultima actualizare:

Accident șocant în Baia Mare! O femeie a fost spulberată pe trotuoar, de un șofer care circula cu viteză excesivă. Bărbatul a lovit apoi un stâlp de beton. Tragedia a avut loc pe Bulevardul Republicii, luni seară (2 martie).

În urma accidentului a rezultat şi rănirea gravă a şoferului. Bărbatul a fost resuscitat în zadar de medici, la locul accidentului. Tânărul de 27 de ani a decedat. Conform primelor informații,  bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere. Femeia care a fost spulberată pe trotuoar a fost preluat și ea cu o ambulanță și transportată la spital în stare gravă. Femeia de 23 de ani a suferit răni grave în urma accidentului.

Polițiștii au întocmit dosar penal

„Precizăm că acesta nu deținea permis de conducere și nu a deținut vreodată. Primele verificări au relevat că un tânăr, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din Baia Mare ar fi pierdut controlul direcției de mers. Autoturismul a părăsit partea carosabilă, a acroșat o tânără de 23 de ani care se afla pe trotuar, iar apoi a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma impactului, tânărul de la volan a fost grav rănit, iar la scurt timp a decedat. Tânăra acroșată a fost trasportată la spital pentru investigații medicale”, a declarat Florina Metes, purtătorul de cuvânt IPJ Maramureș, potrivit ziarmm.ro.

Polițiștii au întocmit un dosar penla și continuă cercetările în acest caz.

Mai multe