Prăpăd într-o parcare din Germania: Un șofer român a avariat 6 mașini și a rănit 6 persoane

28 iulie 2021 15:46   Național
Ultima actualizare:

Un șofer de TIR a provocat pagube de 100.000 de euro într-o parcare din Germania. A avariat 6 mașini, a rănit 6 oameni, a ameninţat un coleg cu o furculiță şi i-a agresat verbal pe poliţiştii sosiți la fața locului.

Românul conducea o platformă pe care avea încărcate două tractoare noi, scrie antena3.ro. În momentul în care a trecut de semaforul de intrare în parcarea de pe marginea autostrăzii A6, lângă Bad Rappenau, a lovit din spate două autoturisme.

Apoi, în timp ce făcea manevre de mers înainte și înapoi, a mai lovit 6 mașini şi a rănit 6 persoane, două dintre ele având nevoie de îngrijiri medicale.

A amenințat cu o furculiță un alt șofer, în trafic     

Și incidentele nu s-au oprit aici! Românul a intrat pe contrasens și s-a luat la ceartă cu un coleg, şofer de TIR, pe care l-ar fi ameninţat în mers cu o furculiță, scrie presa locală.

Totul a luat sfârșit când poliţişti au ajuns la faţa locului şi l-au încătușat. Cu toate acestesa, scandalagiul i-a agresat verbal şi i-a scuipat pe oamenii legii în timp ce aceștia îl transportau la secţie pentru audieri.

Pagubele provocate de român se ridică la 100.000 de euro. 

Citește și: 

Germania:Un român i-a tăiat gâtul iubitei și s-a plimbat cu ea în mașină pe autostradă zeci de kilometri

Record de infracţiuni pentru un șofer român de TIR

Mai multe