Premierul Viorica Dăncilă a confundat Suceava cu Hunedoara! Cine a corectat-o

21 mai 2019 12:09   Național
Ultima actualizare:

Pemierul Viorica Dăncilă a gafat din nou! Aflată într-o vizită oficială în Bucovina, județul Suceava, aceasta a vorbit despre Hunedoara, județ aflat la 500 de kilometri distanță.

Viorica Dăncilă a fost corectată discret de președintele PSD Suceava, Ioan Stan, potrivit Digi24. Nu este prima dată când Viorica Dăncilă se încurcă între oraşele pe care le vizitează.

„Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara, vizită...”, a declarat primul ministrul al României, marți (21 mai).

„Suceava...”, i-a spus președintele PSD Suceava Ioan Stan.

„...în judeţul Suceava. Am fost în mai multe judeţe: Hunedoara, am fost în judeţul Sălaj, am fost în Maramureş”, a continuat Viorica Dăncilă.

Pe 11 mai, la mitingul PSD de la Galați, Viorica Dăncilă a făcut o altă confuzie în legătură cu locul unde se află. Premierul a spus că este, de fapt, la Iași, unde cu două zile înainte, partidul organizase un miting la care Dăncilă nu a participat.

Din 18 ianuarie 2018 de când a fost numită prim-ministru, Viorica Dăncilă a scos mai multe „perle”, care au transformat-o în ținta ironiilor. Una dintre cele mai celebre gafe ale sale este: „Orice om îi este frică de o pângere penală”. 

Viorica Dăncilă, întâlnire cu primarii suceveni

Luni (20 mai), Viorica Dăncilă a avut o întâlnire „secretă” cu primarii PSD din județul Suceava, scrie adevarul.ro. „E o întâlnire aici cu doamna premier, cu domnul ministru al Finanţelor, cu doama ministru al Sănătăţii. Dacă v-am spus că mâine, marţi, la ora 9.30, e conferinţă de presă la Primăria Frasin, cu toată problematica pe care o aveţi dumneavoastră, ne întâlnim acolo“, a spus liderul social-democraţilor suceveni.

Citește și

Cine e adorabila Viorica Dăncilă de la iUmor. Juriul a murit de râs

Viorica Dăncilă, campioană la perle. În ce hal vorbește premierul României!

Mai multe