Proxenet român, condamnat în Anglia pentru că și-a torturat partenera și a obligat-o să înghită un inel

6 mai 2021 16:34   Național
Ultima actualizare:

Un proxenet român care nu voia să se despartă de partenera sa de viață a bătut-o, a încuiat-o în pivniță și a pus-o să înghită inelul de logodnă. Este doar o parte din câte abuzuri a fost nevoită să îndure femeia de-a lungul anilor, de când cei doi au plecat din România.

Pentru faptele sale, Sandu Voicu (43 ani) a fost condamnat de justiția din Anglia la 8 ani de închisoare, după ce a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de sechestrare de persoană, două capete de acuzare de vătămare corporală și o faptă de control sau comportament coercitiv într-o relație intimă, scrie stirileprotv.ro.

Cuplul avea o relație de mai mulți ani. La început, femeia a lucrat ca prostituată în Suedia, pentru a achita datorii pe care cei doi le aveau în România, în valoare de aproximativ 30.000 de euro. Victima le-a spus anchetatorilor că Voicu a devenit agresiv cu ea în Suedia, apoi a atacat-o din nou în România, după care s-au mutat împreună în Danemarca, unde aceasta a continuat să facă sex pentru bani. FEmeia a declarat că nu-i place să fie prostituată, dar era îngrozită de Voicu, acesta amenințând-o cu uciderea ei sau a membrilor familiei ei dacă l-ar părăsi vreodată.

Proxenetul o bătea o dată la trei zile  

În vara anului 2020, cei doi s-au mutat la Leeds (Anglia), când femeia a revenit la munca sexuală. Însă, din cauza lipsei clienților, bărbatul a început să o abuzeze din nou. În acea perioadă, cei doi au început să se certe din cauză că unul dintre clienții ei, care o vizita frecvent, îi trimitea mesaje și îi dădea bani pentru a-și achita datoriile. Mai mult, Voicu o ataca la fiecare trei sau patru zile, plesnind-o sau lovind-o cu piciorul.

Violențele au culminat când Voicu și-a dus logodnica în pivniță, unde a încuiat-o mai multe ore. Acolo a amenințat-o că îi va scoate ochii sau îi va tăia nasul și i-a spus că are de ales. Într-un acces de furie, bărbatul a bătut-o cu bestialitate și a încercat să îi taie tendoanele pentru a nu fugi. Câteva zile mai târziu, pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale neprotejate cu doi clienți, a închis-o din nou în pivniță ore în șir, timp în care i-a spart inelul de logodnă și a făcut-o să îl înghită.  

Citește și: 

Român condamnat în Germania pentru un viol mai puțin obișnuit. Bărbatul a abuzat sexual un client venit la iubita sa prostituată

Marea Britanie: Român condamnat la 7 ani închisoare după ce a călcat cu mașina un tânăr și apoi l-a înjunghiat

Mai multe