Roberto Baggio, «abonat» la curvele Andreei Marta

26 iulie 2012 16:40   Național
Ultima actualizare:

Fosta vedetă a fotbalului italian Roberto Baggio este ultimul nume sonor asociat cu reţeaua de prostituate de lux condusă de soţia şefului de cabinet al ex-directorului ANAF, Sorin Blejnar. "Fetele" Andreei Marta l-ar fi binedispus pe fotbalist în timpul unei partide de vânătoare de la Călăraşi.

Potrivit România tv, fotbalistul de renume mondial s-ar fi delectat cu "elevele" Andreei Marta (foto jos) în timpul unei partide de vânătoare organizată la o fermă din judeţul Călăraşi.

Aflată la marginea oraşului cu acelaşi nume, "ferma lui Pele", cum este cunoscut stabilimentul printre localnici, a găzduit, de-a lungul anilor, multe petreceri exclusiviste.

Oamenii îşi aduc aminte de perioada când s-a vorbit în oraş despre invitatul de marcă internaţională, în urmă cu doi-trei ani.

Pentru Baggio ar fi fost aduse, de la Bucureşti, cele mai "bune" dame de consumaţie, pentru care se plăteau sume exorbitante.

Fotbalistul italian nu a fost o singură dată la vânătoare în România.

La începutul anului trecut, el a mers la Brăila, la fondul de vânătoare Fundu-Cojocari, unde îşi petrecuse mai multe vacanţe de acest gen.

Click! a mai scris de numeroasele vizite ale italianului în România

Vedeta, pasionată de vânătoare în România

Cel puţin de şapte ori a fost Roberto Baggio pe plaiurile noastre: de şase ori în Insula Mare a Brăilei şi o dată în Călăraşi. Mereu, la vânătoare.

"E un client obişnuit al fondului de vânătoare Fundu-Cojocari, vânează gâşte. Plăteşte 120 de euro pe zi, dar n-are voie să vâneze mai mult de 12 exemplare", spunea, în 2001, inginerul Laurenţiu Radu, directorul AJVPS Brăila.

Restaurantul din Călăraşi, unde şi Baggio s-a distrat cu prostituate

La Călăraşi a poposit o singură dată, la "ferma lui Pele", un afacerist cunoscut de localnici şi ca un organizator de partide de vânătoare pentruu străini.

Mai multe