Român arestat în Italia, după ce soția a sunat disperată după ajutor: ”Veniți, îmi sparge dinții!”

12 august 2020 17:36   Național
Ultima actualizare:

O româncă aflată în Italia împreună cu soțul său a apelat la ajutorul carabinierilor după ce a fost bătută crunt de bărbat. Acesta a fost arestat sub acuzația de agresiune.

Povestea româncei e mai veche. Ea a fost agresată de mai multe ori, ultima data zilele trecute, când soțul său a amenințat-o cu moartea. În urmă cu câteva săptămâni, bărbatul i-a spart dinții, fracturându-i proteza dentară. Disperată, atunci a sunat la carabinieri și le-a cerut ajutorul: ”Veniți, îmi sparge dinții!”, scrie observatornews.ro.

Zilele trecute, acesta a amenințat-o cu moartea. Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, a urmărit-o într-un bar și a început să o provoace, insultând-o. Gândindu-se la ce e mai rău, femeia a sunat la poliție. ”Mă cert cu soțul meu, este violent, sunt într-un bar din apropiere”, așa a sunat strigătul disperat al femeii.

Când și-a dat seama că soția lui chemase autoritățile, românul s-a panicat și a încercat să-i smulgă telefonul din mână. A devenit agresiv și a început să o amenințe cu moartea, dar a fost oprit la timp de carabinieri și arestat.

Citește și:

Dansatoare româncă, bătută cu bestialitate de mai mulți bărbați, în Italia

Româncă violată, bătută şi obligată să mănânce fecale, în Italia

Mai multe