Român condamnat în Italia după ce și-a batjocorit fiica vitregă timp de 2 ani. Violatorul își va ispăși pedeapsa în România

6 ianuarie 2021 17:22   Național
Ultima actualizare:

În loc să o protejeze și să o educe, un individ și-a satisfăcut poftele sexuale cu fiica sa vitregă minoră, timp de doi ani. Mai mult, l-a maltratat de mai multe ori și pe băiatul său, în vârstă de 14 ani. Pentru viol a fost condamnat la 7 ani închisoare, însă pentru faptele de rele tratamente nu a primit nici o pedeapsă, întrucât acestea s-au prescris.

Timp de doi ani, Marian Barbu (49 ani) și-a supus fiica vitregă la perversiuni sexuale anale și orale, pentru ca fetița să rămână virgină, scrie bzi.ro. Toată grozăvia s-a petrecut în Italia, acolo unde locuiesc de ani buni și a ieșit la iveală după ce fetița a prins curaj și a vorbit despre ce i se întâmplă. Acum, procurorii ieșeni au cerut ca individul să fie adus în România, pentru a-și ispăși pedeapsa în continuare.   

Acuzat că și-a violat fiica vitregă și și-a maltratat fiul

„Din primăvara anului 2007 și până pe 18 iulie 2009, condamnatul a constrâns-o în mod repetat pe minora sub 14 ani T.B., fiica concubinei lui, să întrețină relații sexuale orale si anale. Faptele au fost comise în Campo di Carne – Aprilia și Anagni. Din primăvara anului 2007 și până pe 18 iulie 2009, pe fondul stării de ebrietate, în mod repetat l-a maltratat pe minorul B.B., în vârstă de 14 ani, fiul său și al concubinei”, au menționat procurorii italieni.

Condamnat doar pentru viol

Inițial, Marian Barbu a fost condamnat la 9 ani de închisoare de Tribunalul Ordinar din Latina. Mai apoi, individul a contestat sentința. Curtea de Apel Roma a admis cererea lui Barbu și i-a redus pedeapsa la 7 ani de pușcărie. Asta, deoarece s-a constatat împlinirea termenului de prescripție a răspunderii penale pentru infracțiunea de rele tratamente în familie. „Din durata totală a pedepsei de 7 ani, condamnatul a executat, până pe 15 octombrie 2020, un număr de 439 de zile de închisoare și i s-au dedus alte 90 de zile de închisoare, urmând ca pedeapsa să fie executată integral pe 4 mai 2026. Persoana condamnată și-a exprimat acordul de a fi transferată în România pentru a continua executarea pedepsei închisorii”, au susținut judecătorii ieșeni.

Citește și: 

Fată de 12 ani violată repetat de tatăl vitreg, cu acceptul mamei. A născut doi copii

Și-a transformat fiica de 14 ani în jucărie sexuală

Mai multe