Româncă sechestrată și agresată sexual de fostul iubit italian, sub amenințarea armei. Bărbatul a ajuns după gratii

18 februarie 2021 14:05   Național
Ultima actualizare:

Un italian de 35 de ani, din Carpi, a ajuns după gratii după ce şi-a sechestrat fosta iubită româncă şi a batjocorit-o sub ameninţarea armei. El este acuzat de răpire, sechestrare, vătămare corporală, agresiune sexuală şi ameninţări.

Italianul şi românca, o tânără de 25 de ani, au avut o relaţie, însă femeia a decis să-i pună capăt tocmai din cauza comportamentului violent al bărbatului, scrie observatornews.ro. Amorezul nu s-a împăcat cu ideea și a făcut tot posibilul să o facă pe femeia iubită să renunțe la ideea despărțirii.

Disperat să-și refacă relația, bărbatul a reuşit să o convingă pe româncă să-i facă o vizită pentru a purta o ultimă discuţie. Însă, din momentul în care femeia a păşit în casa fostului iubit, acesta nu a mai lăsat-o să plece. A sechestrat-o, a ameninţat-o cu un pistol, a bătut-o şi a întreținutrelații sexuale împotriva voinței ei. Cu greu a reușit să scape din mâinile agresorului şi a alertat carabinierii.

Tânăra s-a ales cu mai multe politraumatisme şi are nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale, fiind internată la spitalul din Capri. Italianul a fost arestat şi este acuzat de răpire, sechestrare, vătămare corporală, agresiune sexuală şi ameninţări. 

Citește și:

Româncă ucisă în Italia şi dată ca hrană la porci

Italia: O româncă şi fiul ei de 6 ani, găsiţi morţi în camera unei parohii de la periferia Romei

Mai multe