Scene comice în Suceava! Un bărbat a dat buzna într-un magazin, călare pe cal

28 iulie 2022 11:36   Național
Ultima actualizare:

Scene demne de cascadorii râsului în Suceava. Un angajat supărat a intrat cu o căruță în magazinul în care lucra și a solicitat intervenția polițiștilor. Cum a fost posibil așa ceva și ce l-a determinat să recurgă la gestul bizar? 

Un suceavean supărat, angajat al unui magazin a pus la cale o formă inedită de protest. Cu o seară înainte să intre cu căruța în supermarket, bărbatul care lucra ca paznic în magazinul respectiv a solicitat ajutorul polițiștilor pentru a calma un grup de scandalagii, dar oamenii legii nu au intervenit.

Deranjat de indiferența cu care a fost tratat, suceveanul inventiv a găsit o modalitate de a le atrage atenția și a-i determina să intervină. 

Plin de curaj din cauza băuturilor alcoolice consumate înainte de a se urca pe cal, bărbatul a dat buzna în magazin și a întrebat retoric: Nici acum nu vin polițiștii? Iată că a aflat răspunsul mai repede decât ar fi dorit. Oamenii legii au sosit numaidecât, iar bărbatul recalcitrant a fost reținut.

Mai mult decât atât, protestul său va avea repercusiuni grave. Conducerea magazinului a anunțat că protestatarul va fi concediat. În plus, angajatul revoltat va fi obligat să plătească din banii proprii și daunele necesare pentru stricăciunile pe care le-a produs calul său în interiorul magazinului. 

Un incident similar a avut loc în Buzău 

Deși pare inedit, acesta nu a fost un eveniment singular în România. Un episod similar a avut loc și în județul Buzău. Un individ a intrat cu calul într-un magazin din localitatea Pârscov, în toamna anului 2019.

Polițiltii au sosit și l-au rugat să părăsească incinta. Bărbatul a refuzat să se conformeze imediat și, înainte de a ieși impasibil din magazin, s-a plimbat printre rafturi nestigherit! Conform comunicatul emis de către polițiști, bărbatul se afla sub influența alcoolului, însă nu a avut o atitudine violentă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe