Românii sunt inventivi! Doi tineri au ajuns vedete pe net, după ce și-au transformat remorca în piscină

Ultima actualizare:

Românii sunt inventivi și foarte descurcăreți! Acest lucru l-au demonstrat și doi tineri care au găsit o modalitate inedită de a se răcori pe vremea aceasta caniculară!

Inventivitatea românilor nu are limite
Inventivitatea românilor nu are limite

Temperaturile înregistrate de termometre sunt unele ridicate, iar disconfortul termic este unul accentuat. Mulți dintre noi visăm să ne bălăcim la piscină ca să ne mai răcorim puțin. Doi tineri nu au stat prea mult pe gânduri și, dornici să se distreze dar și să economisească bani, și-au transformat remorca într-o adevărată piscină.

Te-ar putea interesa și: Inventivitatea nu are limite! Ce idee a avut un brașovean

După ce au pus la punct toate detaliile, au intrat în remorcă, și-au deschis niște beri și au urcat imaginile pe Tik-Tok ca toți cei din jur să le poată vedea isprava. 

Cum au reacționat internauții când au văzut clipul amuzant 

Așa cum era de așteptat, imaginile cu românii noștri inventivi au ajuns virale, iar internauții i-au lăudat pentru faptul că au dat dovadă de creativitate. Cele mai multe dintre comentarii au fost unele pozitive, scrise într-o notă amuzantă. „Tocmai mi-ați dat o idee! Să vedeți ce o să îmi facă soțul”, a spus una dintre internaute. 

„Respect pentru cine a avut ideea!”, „Cea mai tare piscină”, „Asta înseamnă să fii mafiot!”, au comentat tiktok-erii. Unii dintre utilizatori au mărturisit că ei au deja o astfel de pisicină. Cei doi tineri au primit și sugestii din partea celor care le-au văzut munca. Ce idee au primit? Să meargă cu remorca prin sat și să atragă mai mulți doritori de distracție alături de ei! 

Tinerii au ajuns adevărate vedete pe Tik-Tok, după ce clipul în care se relaxează în remorca transformată piscină a devenit foarte popular pe Tik-Tok. Ce-i drept, ideea lor nu este unică în România și au mai existat tineri care au procedat la fel! În urmă cu aproape șase ani, patru tineri din Arad au procedat la fel, iar popularitatea pe care au dobândit-o peste noapte a fost similară. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net