Sexy PSD-ista a donat salariul partidului său, înainte să ajungă deputat! Suma va fi restituită de la bugetul de stat

17 ianuarie 2017 13:26   Național
Ultima actualizare:

Corina Bogaciu (27 de ani), considerată cea mai sexy deputată de la alegerile parlamentare, a finanțat campania cu o sumă egală cu veniturile ei pe aproape 4 ani. Dintr-un salariu de 518 lei, obținut ca operator de calculator la firma tatălui său, nepoata lui Florentin Pandele a contribuit la campania PSD cu 30.000 de lei pe lună, sumă ce va fi restituită de la bugetul de stat.

Bruneta are un liceu tehnic și o diplomă de la facultatea Hyperion în CV și a fost recomandată de colegii din PSD drept director marketing. În realitatea, ea a lucrat ca operator calculator la firma de familie a tatălui său, Ion Bogaciu, specializate în copertine și materiale textile, relatează stirilekanld.ro. Corina Bogaciu a donat campaniei PSD 30.000 de lei, deși venitul ei anual, ca operator calculator, a fost de doar 6.277 de lei, adică un salariu de 518 lei pe lună. Drept urmare, ea a donat venitul ei pe aproape 4 ani pentru campania electorală a partidului din care face parte. 

Alexandra a fost pe primul loc pe listele PSD Ilfov și, grație numărului uriaș de voturi obținute de social-democrați, tânăra a intrat fără probleme în Parlament. Astfel, Corina Bogaciu este cea mai tânără deputată.

Mai multe