Singura companie aeriană din România cu nume de fată anunță două zile de reduceri. Numele are o poveste

19 septembrie 2024 8:28   Național

O companie aeriană, care operează din această vară în România anunță două zile de reduceri la biletele de avion. Fly Lili a anunțat joi dimineața două zile de reduceri pe 19 și 20 septembrie. În acest interval prețurile vor fi mai mici cu 20% pentru toate destinațiile de la și spre Brașov. Fly Lili este singura companie aeriană, botezată de fondator după o ființă dragă.

Două zile de reduceri

Compania aeriană anunță că în zilele de 19 și 20 septembrie biletele de avion vor fi mai ieftine cu 20%

„Start la reduceri cu FlyLili! 20% discount la TOATE zborurile până în martie 2025!

Fie că vrei să explorezi frumusețile din Europa sau să te relaxezi într-o destinație de vis, acum este momentul să-ți rezervi următoarea aventură. Cu 20% reducere la toate zborurile FlyLili, vacanța ta începe cu un zâmbet!”, este mesajul comapniei pe rețeaua socială Facebook.

Campania este valabilă doar în zilele de 19 și 20 septembrie, iar reducerile se aplică pentru călătoriile până în martie 2025.

Fly Lili oferă la acest moment zboruri spre 3 destinații din Germania (Munich, Nuremberg și Stuttgart), una în Italia (Roma) și una în Spania, la Barcelona, ultimul zbor fiind pe 28 septembrie.

Din 29 septembrie, compania va efectua zboruri la Istambul de 3 ori pe săptămână, iar din 14 decembrie vor fi 2 zboruri pe săptămână în capitala Spaniei, Madrid, informează Biz Brașov.

Povestea numelui Fly Lili  

Compania aeriană Fly Lili a fost înființată la sfârșitul anului 2020, a obținut certificatul de operator aerian în octombrie 2021, iar în iulie 2024 a operat primele zboruri spre Italia, Spania și Germania.

Este singura companie aeriană din România care poartă nume de fată.

Numele „Lili” nu a fost ales întâmplător. Pentru Jurgen Faff, fondatorul companiei, numele are o profundă semnificație pentru că a aparținut unei ființe dragi.

Lili a fost un Cocker Spaniel Englez, foarte iubitor și un prieten vechi și loial al afaceristului.

Imaginea câinelui său este azi schițată pe toate aeronavele companiei Fly Lili.

La momentul lansării comapaniei în România, la Sibiu, pe lângă echipaj a fost prezent și Brownie, un frumos labrador care i-a ținut locul lui Lili, scrie Ora de Sibiu.

Mai multe