A fost înființată prima companie aeriană pentru câini. Primul zbor va avea loc în luna mai. VIDEO

Ultima actualizare:

Animalele de companei vor avea nu numai avionul, ci și compania lor ariană. Din luna mai câinii vor putea călători cu singura companie dedicată patripezilor. BARK Air este prima companie aeriană din lume concepută special pentru câini și stăpânii lor. Acesata își va începe serviciul pe 23 mai de la New York.

Câinii vor călători ca la „first class”

image

Reprezentanții acestei companii s-au gândit la toate. Câinii vor avea la dispoziție absolut tot în așa fel încât zborul să fie liniștit atât pentru ei cât și pentru personal.

După îmbarcare, câinii vor fi serviți cu băutura preferată în timpul urcării și coborârii. Metoda este pentru a se asigura că nu vor avea disconfort la nivel urechilor, cauzat de obicei de schimbările de presiune din cabină.

În plus, ei se vor bucura și de o varietate de dulciuri, gustări și alte surprize marca BARK pe tot parcursul zborului.

Mai mult, vor putea urmări pe monitoare videoclipuri sau filme care să le atragă atenția, întocmai ca în clipul prin care comapnia își promovează serviciile.

Câinii pot fi însoțiți și de stăpâni. Compania s-a gândit insclusiv la un spațiu de dormit.

Unde vor fi primele zboruri

Deocamdată, zborurile se vor îndrepta spre zona Los Angeles prin Van Nuys și spre Londra, Anglia, prin Aeroportul Stansted.

„Când am înființat BARK în 2011, aveam misiunea de a revoluționa domeniul și de a crea produse pentru câini. Suntem încântați să luăm cunoștințele pe care le-am dobândit de-a lungul anilor pentru a crea o experiență care este cu adevărat dedicată câinilor.

Este drastic diferit de simpla acceptare a câinilor – de la sol la aer. Credem că această inițiativă va crește gradul de conștientizare a misiunii și valorilor brandului nostru.

Va introduce mai mulți iubitori de câini în familia BARK și va contribui la îmbogățirea vieții câinilor și a oamenilor lor din întreaga lume”, a declarat Matt Meeker, co-fondator și director executiv la BARK.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net