Ce greutate ar trebui să aibă bărbații și femeile ca pasageri în avion. Cântărirea anonimă, decizia unei companii de top

Ultima actualizare:

O companie aeriană de top a anunțat că va cântări și pasagerii pe lângă bagajele de mână ale acestora. Măsura va fi implementată pe bază de voluntariat până în luna mai, cu scopul de a îmbunătăți calculul echilibrului pentru sporirea siguranței zborului.

pasageri in avion jfif

Cântărirea este voluntară și anonimă

"Finnair va colecta date cântărind clienții voluntari și bagajele lor de mână la poarta de îmbarcare", conform unei declarații din partea companiei citată de nypost.com.

Cântărirea este voluntară și anonimă, iar datele vor fi utilizate numai pentru optimizarea calculării actuale a echilibrului aeronavelor Finnair.

"Cântărirea pasagerilor va contribui la asigurarea faptului că nu se depășește greutatea maximă stabilită pe care un avion o poate suporta înainte de decolare”, au transmis reprezentanții companiei.

Pasagerii primesc asigurarea că datele lor personale nu vor fi utilizate.

„Folosim datele de cântărire pentru calculul mediei necesar pentru operațiunile în condiții de siguranță ale zborurilor, iar datele colectate nu sunt în niciun fel legate de datele personale ale clientului", a declarat Satu Munnukka, șeful proceselor terestre ale Finnair.

Munnukka a subliniat că nu se va cere numele sau numărul rezervării pasagerilor care se oferă voluntar să fie cântăriți.

Care este greutatea ideală pentru un pasager în avion

S-a constatat că schimbările în obiceiurile alimentare și diete duc la creșterea în greutate a pasagerilor, ceea ce poate avea un impact asupra siguranței zborurilor, au transmis reprezentanții companiei Finnair la cererea The Washington Post.

„Trei sute de persoane care cântăresc mai mult decât media pot suprasolicita semnificativ un avion, iar toate calculele noastre de performanță - lungimea pistei, urcarea, depășirea obstacolelor, distanțele de aterizare, capacitățile altitudinale - depind de greutate, printre altele”, a declarat Shem Malmquist, instructor la Colegiul de Aeronautică al Florida Tech, pentru CNBC.

Majoritatea companiilor aeriene europene utilizează greutatea medie a pasagerului așa cum este calculată de Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (EASA), care arată că bărbații au o greutate medie de 82,2 kg, în timp ce femeile au o greutate medie de 67,5 kg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net