Șocant! Momentul în care un şofer începător spulberă un bătrân, pe trecere

9 ianuarie 2022 11:39   Național
Ultima actualizare:

Accident înfiorător sâmbătă seară, 8 ianuarie, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, din judeţul Suceava. Un tânăr de 19 ani a spulberat un bărbat de 70 de ani, care trecea regulamentar pe trecerea de pietoni. Șoferul este începător și și-a luat permisul în urmă cu doar patru luni. Un moment de neatenție a luat viața unui om!

Tânărul de 19 ani nu a fost atent în zona unei treceri de pietoni şi a accident mortal un bărbat de 70 de ani, relatează adevarul.ro.

Șoferul avea permisul de doar patru luni

Accidentul tragic a fost surprins de o cameră video de supraveghere. În imagini se vede clar cum pietonul traversează strada în mod regulamentar, pe o zebră semnalizată cu indicator.   Din imagini reiese că şoferul ar fi circulat cu vitează.

Momentul impactului a avut loc când victima de 70 de ani se afla deja la mijlocul trecerii de pietoni.  Din păcate, deşi a încercat, bărbatul nu s-a mai putut  feri din calea autoturismului şi a fost aruncat la câţiva metri distanţă de trecerea de pietoni. Atenție, imagini video care vă pot afecta emoțional.

Şoferul începător care se face vinovat de accident a fost testat cu aparatul etilotesc, rezultatul fiind negativ. Băiatul de 19 ani și-a luat permisul de conducere de doar patru luni. După ce a lovit victima, conducătorul auto a mai rulat câţiva metri, însă nu a părăsit locul accidentului. Tânărul este cercetat acum pentru „ucidere din culpă”.

Mai multe