Soția bărbatului ucis la Corbu susține că a fost vorba de răzbunare! Victima ar fi avut o aventură cu soția criminalului

2 iulie 2021 12:26   Național
Ultima actualizare:

Crima de la Corbu a șocat o țară întreagă! Un bărbat a fost ucis cu sânge rece în propria locuință. Criminalul i-a violat fiica de 20 de ani și a rănit-o pe soția lui. Soţia bărbatului şi mama fetei violate a fost legată în baie de agresor şi tăiată la o mană. Deşi era în vizibilă stare de şoc, femeia a refuzat asistența medicală.

Femeia susţine că la mijloc ar fi vorba de o răzbunare. Criminalul ar fi spus spus că soţul ei ar fi avut o aventură cu soţia lui, motiv pentru care a recurs la acest gest. "Ce-ai făcut şi nu ştiu eu?", a strigat femeia disperată, potrivit observatornews.ro.

Sora cea mică a tinerei de 20 de ani, o adolescentă de 15 ani, a fost cea care a sunat la 112. Martorii spun că agresorul a intrat peste familie în toiul nopţii şi a întrebat care dintre cele două fete este majoră. A luat fata cea mare în dormitor, moment în care tatăl a încercat să-şi apere copilul. Atunci, bărbatul de 41 de ani a fost atacat cu cuţitul.

Mai multe