«Soţia» lui Diaconescu, prinsă cu mâna-n nas

20 februarie 2012 17:25   Național
Ultima actualizare:

Omul de televiziune Dan Diaconescu şi-a petrecut seara de duminică împreună cu familia, într-unul din mallurile din Capitală.

Alături de „nevastă" şi fetiţă, Diaconescu a colindat magazinele de copii, dovadă stând cele trei plase pline cu hăinuţe şi jucării. Cei trei s-au oprit apoi la un restaurant elveţian, unde şi-au potolit foamea şi au băut sucuri naturale.

Veseli şi degajaţi, probabil şi pentru că mai toată lumea întorcea capul după ei, Diaconeştii s-au simţit în largul lor pe tot parcursul plimbării. Numai că lipsa bunelor maniere s-a putut observa lejer la partenera omului de televiziune.

După sesiunea de cumpărături,„clanul” Diaconescu s-a dus la un restaurant elveţian

Cum mâna dreaptă era ocupată cu geanta şi cu o pungă burduşită cu jucării pentru copil, cea stângă era perfect liberă. Pentru o clipă, femeia a „uitat" că se află într-un loc public şi nu s-a sfiit să-şi cureţe nasul în văzul tuturor.

Mai mult, după ce s-a scobit în nas, doamna lui Diaconescu a şi vizualizat „recolta". Dacă a fost sau nu mulţumită de rezultat, dacă a mai jenat-o sau nu surplusul mucozităţilor, asta numai ea poate şti. Cert este că, până la finalul plimbării, gestul nu s-a mai repetat.

Mai multe