Spania: Un român a fost arestat după ce a încercat să răpească un bebeluş din braţele părinţilor

22 martie 2021 17:06   Național
Ultima actualizare:

Un român de 22 de ani a încercat să ia cu forța dintr-o mașină un bebeluș de un an, chiar de lângă părinții acestuia. Nereușind, a fugit, dar a fost prins la scurt timp, după ce a vrut să agreseze o fată într-o stație de autobuz.

Totul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în orașul Valencia din Spania. Bărbatul de 22 de ani a deschis portiera unei mașini, pe stradă, și încercat să ia cu forța un bebeluș de un an. Potrivit publicației spaniole El Dia, incidentul a avut loc pe strada Mosén Febrer, în jurul orei 11.35, scrie observatornews.ro.

O patrulă a Poliției Locale din Valencia a fost alertată imediat. Părinții copilei le-au explicat agenților că agresorul le-a deschis portiera mașinii și ar fi încercat să smulgă fetița și să fugă cu ea. Însă, tatăl micuței s-a luptat corp la corp cu românul, iar acesta a renunțat și a plecat.

A agresat și o tânără, în stația de autobuz     

La scurt timp după acest incident, același tânăr român a încercat să atingă o fată, într-o stație de autobuz. Autoritățile au fost din nou alertate, astfel că agresorul a fost localizat repede și arestat. Martorii spun că bărbatul avea o privire absentă și pronunța expresii fără sens. El a fost transportat la unitatea de Psihiatrie a Spitalului General. 

Citește și: 

Hoții de buzunare români din Spania au reușit să fure bunuri de aproape 12 milioane de euro. Cum acționau suspecții

Doi români au prădat o secție de poliție din Spania, supărați că au fost amendați pentru nerespectarea regulilor sanitare

Mai multe