Tânără de 19 ani din Gorj, ucisă de iubitul gelos. Cum a fost prins criminalul

15 iulie 2021 11:41   Național
Ultima actualizare:

O tânără de numai 19 ani și-a găsit sfârșitul în mâinile iubitului de care voia să se despartă. Orbit de gelozie, bărbatul a înjunghiat-o mortal, apoi s-a plimbat cu cadavrul în mașină până când a fost oprit de polițiști.

Crima s-a petrecut noaptea trecută, în comuna Baia de Fier. Tânăra a fost înjunghiată de iubitul în vârstă de 20 de ani, după ce aceasta i-ar fi comunicat că își dorește să încheie relația. Cei doi se aflau lângă mașina tânărului, în apropierea casei fetei. 

S-a plimbat cu cadavrul în mașină    

Ce a urmat apoi i-a uimit chiar și pe anchetatori. Raymond Căldăraru a pus-o pe tânăra aflată în agonie în mașină și a plecat cu ea. Însă, la intrarea în Târgu Jiu, tânărul a fost oprit întâmplător de Poliție, moment în care agenții au observat că fata este în stare de inconștiență. Aceștia au chemat imediat o ambulanță, însă echipajul medical nu a mai putut face altceva pentru fată decât să constate decesul, anunță antena3.ro. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a deschis un dosar penal pentru omor. Anchetatorii nu au aflat încă motivul pentru care tânărul a pus-o în mașină și a plecat cu ea. În acest moment, băiatul se află la Parchet, unde este audiat. 

Citește și: 

Tânără de 35 de ani din Prahova, ucisă de iubitul gelos. Motivul absurd pentru care bărbatul a omorât-o

O fată de 17 ani din Ploiești a fost ucisă de iubitul de 40 de ani, căsătorit și cu trei copii. Care a fost mobilul crimei

Mai multe