Tânără româncă, ucisă de iubitul italian în Germania. Copilul lor de nici 2 ani a fost martor al ororii

12 noiembrie 2020 15:26   Național
Ultima actualizare:

O româncă de 25 de ani, mama unui copil de aproape 2 ani, a fost ucisă cu sânge rece de iubitul italian, într-un apartamant din Tegernsee, oraș din districtul Miesbach, Germania. În momentul tragediei, în casă se afla copilașul celor doi.

Totul s-a petrecut marți seară, puțin după ora 17.00, când Poliția din Bavaria Superioară a fost sesizată de un bărbat că într-unul din apartamentele unui bloc aflat pe Schwaighofstrasse din Tegernsee are loc o ceartă, scrie observatornews.ro. Acesta le-a spus polițiștilor că din casa vecinilor lui, un italian de 46 de ani și o româncă de 25 de ani, se auzeau certuri, zgomote puternice și strigăte de ajutor.

Femeia a fost înjunghiată

Când a sosit primul echipaj de patrulare, bărbatul originar din Calabria nu i-a lăsat pe polițiști să intre în apartament. Oamenii legii au încercat să-l determine să deschidă ușa, însă omul a refuzat și a cerut ca fiul său cel mare să vină la fața locului, pentru a-i vorbi.

Nu a trecut mult timp și ofițerii l-au auzit pe bărbat amenințând că o va ucide pe româncă, în timp ce țipetele femeii răsunau din interiorul apartamentului. Așa că au spart ușa, ca să salveze femeia. Din nefericire, nu au reușit să o găsească în viață. Bărbatul deja o înjunghiase mortal pe tânăra de 25 de ani, mama copilului său de nici 2 anișori. Criminalul stătea lângă cadavru, cu cuțitul în mână, într-o baltă de sânge.

Criminalul, împușcat mortal de polițiști

Nu a lăsat arma crimei nici când au intrat polițiștii în casă, dimpotrivă, i-a atacat și pe ei. În momentul în care italianul s-a năpustit asupra unuia dintre ofițeri, acesta din urmă și-a folosit arma din dotare, împușcându-l mortal pe bărbat, aflându-se în legitimă apărare. Copilul de 18 luni al cuplului, care se afla în casă în momentul ororii, se află acum în grija rudelor.

Presa din Germania scrie că italianul era tatăl a trei copii: doi dintr-o căsnicie anterioară, iar al treilea fiind rodul iubirii cu tânăra româncă. Din primele verificări, se pare că bărbatul ar fi ucis-o pe româncă din gelozie. 

Citește și: 

Gabriela, românca ucisă în Austria, urmărită de soț printr-un dispozitiv GPS plantat în mașină! Detalii halucinante

Româncă ucisă de iubitul pe care a vrut să-l părăsească

Mai multe