Tentativă de asasinat într-o benzinărie din București! Un bărbat a amenințat casiera cu moartea VIDEO

17 septembrie 2019 8:38   Național
Ultima actualizare:

Scene șocante în București, în noaptea de sâmbătă spre duminică.. Un bărbat de 42 de ani nu a vrut să plătească benzina cu care umpluse rezervorul mașinii și a încercat să jefuiască benzinăria.

Suspectul i-a cerut toți banii din încasări casierei și a amenințat-o cu moartea. Înspăimântată, femeia a fugit spre o spălătorie aflată lângă stația de alimentara, dar individul a urmărit-o cu mașina și a încercat să o calce. Casiera s-a îndreptat spre un grup de oameni care stăteau la o masă în fața spălătoriei și care s-au aruncat în ultima clipă în fața autoturismului, potrivit Digi24.

Șoferul a fost prins de polițiști

Șoferul a fugit în cele din urmă, dar a fost prins de poliție și reținut sub acuzația de tentativă de omor. Anchetatorii așteaptă acum și rezultatul analizelor, pentru a afla dacă bărbatul era băut sau drogat.

Bărbatul a urmărit-o, cu mașina, ar fi încercat să o lovească, după care ar fi accelerat și s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau la o masă, în fața spălătoriei. Acestea au reușit să se ferească, bărbatul lovind o masă și rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit”, informează Poliția Capitalei.

Mai multe