Timiș: Tată judecat pentru viol și incest, după ce și-a batjocorit fiica ani la rând. Din relația lor s-a născut o fetiță

5 noiembrie 2020 16:19   Național
Ultima actualizare:

Violată ani la rând pe vremea când era minoră, abuzuri în urma cărora a născut o fetiţă, o tânără din Timiş l-a chemat în instanţă pe agresor: chiar tatăl ei. Fata a hotărât să rupă tăcerea după ce bărbatul, disperat că aceasta a fugit, a ameninţat-o că-i ucide fetiţa. Acum, e judecat pentru viol şi incest.

Ororile s-au petrecut în Bistriţa Năsăud, unde este şi domiciliul tatălui. Violurile au început în anul 2010, când mama fetei, separată o vreme de tată, a lăsat-o pe copilă în grija bărbatului. Fata, care atunci nu avea nici 14 ani, a rămas imediat însărcinată, scrie adevarul.ro. 

În mai 2011, adolescenta a născut o fetiţă, pe certificatul de naştere, în dreptul numelui tatălui, nefiind trecută nici o persoană. După ce a devenit mamă, victima, bebelușul și tatăl incestuous au ajuns să locuiască împreună cu mama copilei abuzate şi cei doi fraţi minori ai acesteia, într-un sat din judeţul Bistriţa Năsăud. Bărbatul a continuat să abuzeze de fiica sa până după împlinirea vârstei de 18 ani, în anul 2017.  

Victima mai are un copil, dintr-o relație normală

"Persoana vătămată a mai precizat că şi-a început viaţa sexuală normală cu un alt bărbat în jurul vârstei de 17 ani, iar la aproximativ 21 de ani a plecat din localitatea Bistriţa în mun. Cluj-Napoca, iar apoi în mun. Timişoara, lăsând-o pe minora L. A. B. cu tatăl său - inculpatul L. D. - care este în acelaşi timp şi tatăl persoanei vătămate", se mai arată în considerentele încheierii penale citate.  

În decembrie 2018, tânăra a mai născut o fetiţă, rezultată ca urmare a relaţiei de concubinaj pe care  o începuse cu celălalt bărbat. Plângerea pentru tragerea la răspundere penală a tatălui a făcut-o tot în 2018, când tatăl a ameninţat-o cu violenţe asupra fiicei rezultate din incest, spunându-i chiar că o va omorî dacă nu se întoarce acasă. Între timp însă, tânăra a reuşit să-şi ia fetiţa de la tată, iar cercetările au continuat.   

Mai multe amănunte pe adevarul.ro.

Mai multe