Tragedie! Bunicul fetiței de 3 ani din Iași ucisă de un TIR în curtea casei, acum o lună, a murit în alt accident

6 octombrie 2020 13:27   Național
Ultima actualizare:

La nici o lună de când o fetiță de 3 ani a fost ucisă de un TIR în curtea casei, o altă tragedie a lovit această familie. Bunicul copilei a murit în alt accident, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp.

Nici nu și-au revenit sufletește după pierderea fetiței, că familia copilei ucise de un TIR în curtea casei bunicilor din Iași trec printr-o altă tragedie. Luni, bunicul copilei a provocat un accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața.

Bătrânul de 64 de ani se afla la volanul unui autoturism Matiz când s-a izbit de un stâlp pe șoseaua Bucium, în fața magazinului Lidl. Șoferul a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos din interior. În urma manevrelor de rususcitare, bărbatul a fost declarant mort, scrie observatornews.ro. 

Posibiul să i se fi făcut rău la volan 

Polițiștii iau în calcul ipoteza ca bătrânului să i se fi făcut rău la volan și din această cauză să fi pierdut controlul autoturismului.

Bărbatul locuia în orașul Iaşi, iar nepoţica acestuia, în vârstă de 3 ani, a murit pe data de 8 septembrie, atunci când un TIR scăpat de sub control a ieşit de pe şosea, a intrat în curtea casei unde se juca şi a lovit-o. Camionul s-a oprit în zidul casei vecinilor, după ce a mai dărâmat un gard. Micuţa tocmai ieşise din casă, iar în urma ei se afla o verişoară şi bunica acestora. Femeia a fost şi ea rănită uşor de mastodontul scăpat de sub control. A murit, de asemenea, şi şoferul camionului. 

Citește și: 

Fetiță de 3 ani, ucisă în propria curte de un TIR scăpat de sub control

Accident mortal în Bistrița! Mașină în care se aflau trei copii, lovită în plin de un TIR

Mai multe