Tragedie la Jitia.Un șofer de 37 de ani a căzut cu mașina de pe un pod. În autoturism era și o fetiță de 9 ani

26 octombrie 2024 9:09   Național
Ultima actualizare:

Tragedie sâmbătă dimineața în localitatea Jitia, județul Vrancea. Un bărbat de 37 de ani s-a prăbușit cu mașina de pe un pod. Nu a avut nicio șansă de supraviețuire. În mașină se afla și o fetiță de 9 ani, care după impact, a ieșit singură din autoturism.

A pierdut controlul volanului

Tragedie în localitatea Jitia, Vrancea. Un bărbat, de 37 de ani, a murit după ce a căzut cu mașina de pe un pod din localitate.

În mașină se afla si fiica lui de 9, care a scăpat cu viață din fericire.

Copila a reușit să iasă singura din mașină, după impact.

Medicii, sosiți la fața locului nu au mai reușit să-l salveze pe bărbat.

Potrivit polițiștilor, șoferul ar fi condus cu viteză foarte mare.

„Astăzi, ora 08,50, poliţiştii vrânceni au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Jitia.

Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că din cauza neadaptării vitezei de deplasare, un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile, căzând de pe un pod. Din nefericire, cadrele medicale sosite la fata locului au declarat decesul conducătorului auto", a precizat IPJ Vrancea.

Fiica șoferului a scăpat cu viață

Potrivit sursei citate, în autoturism se mai afla o fetiţă, de nouă ani. În mod miraculos, copila nu a suferit răni severe și a reușit să iasă singură din aautoturism după impactul cu solul.

„La accidentul rutier(n.r. de la Jitia) au fost identificate două victime .O victimă in vârstă de 37 ani ,de sex masculin, fără semne vitale, încarcerată ,cu leziuni incompatibile cu viața.

A doua victimă, îin vârstă de 9 ani sex feminin, cu leziuni minore a fost preluată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe(UPU) a Spitalului Județean Focșani.” ,a anunțat prin intermediul unei informări de presă purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Mai multe