Accident groaznic în Vâlcea. Doi oameni au murit și alți doi sunt grav răniți

Ultima actualizare:

Accident cumplit în această noapte, în județul Vâlcea. Două mașini s-au ciocnit violent pe DN 64, pe raza comunei Orlești. La fața locului au intervenit mai multe echipaje. Două persoane au decedat şi alte două au fost rănite grav. Impactul a fost atât de violent, încât una dintre mașini s-a răsturnat pe carosabil, iar cealaltă a fost distrusă.

Accident mortal în Vâlcea

Doi oameni au murit în Vâlcea. Foto: seintamplainvalcea.ro
Doi oameni au murit în Vâlcea. Foto: seintamplainvalcea.ro

Un Duster înmatriculat în Olt și un BMW cu numere de Cluj s-au ciocnit violent. Accidentul a avut loc după miezul nopții. În urma coliziunii deosebit de violente, Dusterul s-a răsturnat în afara carosabilului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, impactul între cele două maşini a fost atât de puternic încât echipajele de intervenţie sosite la faţa locului au găsit toate cele patru victime încarcerate, două dintre ele fiind în stop cardio-respirator.

Impactul a fost unul extrem de violent. Două persoane, un bărbat și o femeie nu au supraviețuit, în ciuda eforturilor echipajelor medicale sosite la fața locului. Alte două persoane, extrase din autoturisme au fost transportate la cea mai apropiată unitate medicală.

Două persoane transportate la spital

Intervenția salvatorilor la locul accidentului a durta zeci de minute pentru scoaterea tuturor victimelor dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

 „Echipajele operative sosite la locul evenimentului rutier au constatat ca sunt implicate două autoturisme şi patru persoane, toate încarcerate. S-a procedat cu celeritate la extragerea persoanelor, care au fost predate echipajelor medicale prezente la faţa locului.

Două victime au fost predate conştiente, iar celelalte două inconştiente, aflate în stop cardio-respirator.

Cele două victime conştiente au fost transportate la UPU Vâlcea, în timp ce, pentru celelalte două victime, echipajul SAJ împreună cu forţele ISU au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului. Din nefericire, cele două victime inconştiente, un bărbat şi o femeie, nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru, potrivit Agerpres.

Circulaţia în zonă a fost blocată total mai bine de o oră. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
simona halep jpg
image png
magic earth jpg
Seminte de dovleac FOTO Shutterstock jpg
afacere pexels jpg
Living  Foto Lemon Interior Design jpg
poza copil 2 jpg
pelerinaj sf parascheva (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net