Tragedie la Mamaia! Un adolescent de 17 ani a murit înecat, după ce a ieșit în larg cu placa

17 august 2021 16:45   Național
Ultima actualizare:

Un tânăr de 17 ani din Năvodari s-a înecat, luni, în Mamaia, după ce a căzut de pe placa de stand-up paddle cu care ieşise în larg. Pentru că nu ştia să înoate şi nici nu avea vestă de salvare, băiatul nu a avut nicio șansă să iasă singur la suprafață.

Pe plaja din Mamaia, alarma s-a după ora 1600. Un tânăr a sunat la 112 şi a anunţat că prietenul său a intrat în mare şi nu a mai ieşit. Imediat, la faţa locului au fost trimise o ambarcațiune de căutare, scafandri, dar şi un elicoper SMURD. Căutările s-au desfășurat contra-cronometru!

Adolescentul a fost scos din apă după aproximativ 30 de minute. În zadar au încercat medicii să-l resusciteze, nu s-a mai putut face nimic pentru el, scrie observatornews.ro. Astfel, după o oră de când a fost scos don apă, au fost nevoiți să declare decesul.  

Martorii spun că adolescentul intrase în apă alături de mai mulţi prieteni cu plăcile de stand-up paddle. Nu purta însă niciunul dintre ei vesta de salvare. Băiatul de 17 ani s-a dezechilibrat şi a căzut în mare.

Citește și: 

Un bărbat de 36 de ani s-a înecat în mare, la Neptun. El făcea kite-surfing

Tânărul de 20 de ani înecat în mare, la Olimp, este fiu de preot. Gabriel era un student eminent

Mai multe