Un agent de pază a fost lovit în față de doi tineri cărora le-a cerut să poarte mască în supermarket

2 aprilie 2021 11:36   Național
Ultima actualizare:

Caz șocant în Ploiești! Un agent de pază al unui supermarket a fost agresat de doi tineri cărora le-a cerut să poarte masca de protecţie. Indivizii sunt căutaţi de poliţişti, a informat, vineri (2 aprilie), Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Poliţiştii au fost solicitaţi, joi seară (1 aprilie), să intervină la un supermarket situat în zona de nord a municipiului Ploieşti, unde ar fi avut loc o agresiune asupra agentului de pază.

„Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, unde, din primele cercetări, a stabilit că doi tineri care au fost atenţionaţi la intrarea în magazin cu privire la faptul că nu purtau mască de protecţie s-au manifestat agresiv faţă de agentul de pază, lovindu-l în zona feţei. De asemenea, cei doi ar fi spart şi geamul uşii de acces în unitate”, a precizat IPJ Prahova, relatează Digi24.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea şi depistarea persoanelor implicate în eveniment, fiind întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Mai multe